Bijdragers

maandag 18 april 2011

Op Bezoek naar Deinze op zondag 17 april 2011

Zoals beloofd zijn we zondag naar Deinze geweest om eens te zien hoe onze jongste spruit het stelt.

Van Wilrijks nieuws voor de Borskes

Van Wilrijks nieuws voor de Borskes

Ik moet iedereen geruststellen. Hij ziet er goed uit. Zijn bronchitis schijnt genezen te zijn en hij lijkt ook minder last te hebben van apneu. 't Is te hopen dat het zo blijft en dat hij zonder problemen kan opgroeien.

Van Wilrijks nieuws voor de Borskes

Ons Jaana heeft ondertussen toch iets opgelopen in het ziekenhuis. Zij heeft last van groene 'snottebellen' die soms ook een uitweg zoeken langs haar ogen... Dagelijks goed met fysiologisch water deppen blijkt te helpen. Maar ook zij ziet er voor de rest niet slecht uit. Ze speelt en ravot en genoot kennelijk van onze aanwezigheid.

Van Wilrijks nieuws voor de Borskes

Onze kleinste eet goed, maar wordt nog constant in de gaten gehouden zodat men gerust kan zijn dat er niets gebeurt dat we niet graag hebben.

Van Wilrijks nieuws voor de Borskes

Om ons wat nuttig te maken heeft ons MJ de ganse beneden onder handen genomen en heb ik me 'onledig' gehouden in de tuin en met het af en toe in mijn armen houden van Tinus (voor het laten van boerkens...)
In de namiddag hebben we ook deeg gemaakt voor koekjes die ons Jaana vandaag gaat meenemen naar de creche, want vandaag wordt het haar laatste dag aldaar. Tijd om die af te bakken hebben we niet meer want het was ondertussen al 20:30 uur geworden en dus tijd om huiswaarts te keren. Onze Jan heeft ze daarna dan nog afgebakken en ze blijken goed gelukt te zijn.

Geen opmerkingen: