Bijdragers

donderdag 28 mei 2009

Task Accomplished








Ja,

Het zit erop. Dinsdag zijn we nog eens naar Atlanta getrokken. Het was een bewolkte dag maar we konden toch niet de hele dag op ons hotelkamerke blijven, hé. Wij hebben na onze dagelijkse "workout" ( een half uurke fietsen en een half uurke stappen op de loopband) de "Marta" (naam van de metro hier) genomen en zijn naar Downtown gereden. Daar aangekomen bleek het juist een serieuze drasch te geven. Effe de paraplu bovengehaald en dan richting "Turner-field" (het veld van de Atlanta Braves, de fameuze baseball ploeg) Gelukkig was het snel over met regenen. Gezien we geen baseball match hadden gezien (ons ma houd daar niet van) zijn we toch maar eens gaan zien naar het stadion. Impressionant, zo groot en wat een parkings... Nadien zijn we langs het Capitol gekomen op zoek naar iets om te eten. In de "Underground" van Downtown zijn we een stukje Chinees gaan eten. Het slechtste wat we tot nu toe al gegeten hadden. Dan terug naar boven en door het centrum van Downtown naar Midtown gewandeld. Het is toch wel een grote stad, met veel hoge buildings en toch nog veel armoede als je het wil zien tenminste.

's Avonds in het hotel zijn we nog maar eens een kwartierke gaan "jaccuziën" (nieuw werkwoord dat wil zeggen: in een warm bubbelbad baan zitten!) Nadien nog iets gegeten, wat TV gekeken en gaan slapen. Gisterenmorgen tegen elf uur uitgecheckt, tegen de middag naar de Spanjaard "Eclipse Di Luna" nog iets gaan eten en daarna richting luchthaven gereden. Ditmaal niet langs de grote baan, maar binnendoor. Al met al is het ons goed gelukt om met 4 koffers en 3 rugzakjes handbagage zonder problemen door de security en douane te geraken. Na enkele uurtjes wachten is ons vliegtuig tijdig vertrokken. We kregen al direct de mededeling dat we waarschijnlijk meer dan een half uur te vroeg zouden aankomen. Er was weinig turbulentie en we hadden constant rugwind...
Na een vlucht van 8 uur en 25 minuten kwamen we dan vanmorgen rond 8 uur aan op Zaventem. (35 minuten te vroeg) Hier hield de douane mij tegen om te vragen of ik geen drank bijhad. Toen ze hoorden dat we met de verhuis van onze zoon sleurden mochten we zonder problemen door. Nu moesten we Bart nog verwittigen want die zou ons aan de "Crest" komen halen. Alles oké. Wij de Airport-Express (vroegere Sabena-bus) op en aan de Crowne Plaza (vroegere Crest) stond Bart ons in de gietende regen op te wachten. Vlug alles ingeladen en huiswaarts.
Nu kon het uitpakken en nazien van post en rekeningen beginnen. Het is nu half vijf en we zijn al naar de Wim geweest (beenhouwer), de Post en Colruyt en ons ma heeft het terras al geschuurd en de bedden voor de logés voor de WIVO feesten klaargemaakt. Ik moet mijn foto's nog op computer zetten en dan zal ik van de week mijn verslagen eens updaten met wat fotomateriaal!

1 opmerking:

Rafke Magic zei

Allé, mission 1 accomplished :-)
Btw, 't is Turner field (achternaam van Ted... nogal ne grote meneer in Atlanta... en de rest van de Joe Es). 't Ziet er naar uit dat ik toch invoerrechten ga moeten dokken... keibelachelijk want al m'n boeken en een deel van m'n dvd's en cd's zijn in België aangekocht, maw 'k mag dubbelen tax betalen. Wij hebben toch goei regelkes, hé???