Bijdragers

zondag 17 mei 2009

Voorlaatste verhuisdag

Gisteren Vrijdag is Michelle (Raf's vroegere bazin hier bij Coca-Cola) komen helpen met het opruimen en verhuizen.
Een Indische gastarbeider (zoals Raf er hier ook een is) uit de IT branche (idem als Raf) heeft de TV, eetkamer, salon en Dyson stofzuiger door een misverstand overgenomen voor 100 $ minder dan de oorspronkelijk overeengekomen prijs.
Rond half acht was alles verhuisd en hebben we op een geimproviseerde tafel getoaste boterhammen (van brood van Alon's) gegeten, zoals de Romeinen, al liggend. Michelle heeft dan haar Toyota 4 runner (knappen bak) volgeladen met twee koffers van Raf en allerlei huishoudelijke spullen die ze al mocht hebben voor de gastvrijheid die ze Raf biedt voor de komende weken en is huiswaarts gereden. Wij hebben dan nog een biertje gedronken en zijn rond 23 uur naar dromenland vertrokken.
Vanmorgen zijn we rond half acht opgestaan en direct heeft ons moeder nog maar eens een wasmachine volgeladen met lakens en handdoeken... Nadat we ons gewassen hadden en wat gepakt zijn we bij Alon's gaan 'breakfasten'. Het was er goed en de koffie smaakte lekker ( 1 cup was ongeveer zoveel als drie tassen bij ons). Terug op het appartement aangekomen heeft Raf nog enkele telefoontjes gepleegd voor mogelijke kopers van zijn slaapkamer (want die was nog altijd niet verkocht), doch tevergeefs! Terug thuisgekomen is het beginnen gieten. We zijn dan begonnen aan het uit elkaar halen van de slaapkamer en hebben het vasttapijt met een product behandeld en gestofzuigd, zodat het fris rook en er als nieuw uitzag! Om alles ingepakt te krijgen hadden we nog wat kartonnen dozen, wat bubble-plastic en twee supplementaire valiezen nodig. Gedeeltelijk kochten we dit in de 'Wall-mart' en gedeeltelijk bij 'Target'. Ondertussen was Michelle al terug gekomen en tegen 16 uur was alles ingepakt en in de twee auto's ingeladen met al dat er nog overschoot (buiten de slaapkamer) en zijn we vertrokken richting hotel. Juist voor we vertrokken kreeg Raf telefoon van de receptioniste van het centrum dat ze de slaapkamer wel wou overnemen maar niet voor de prijs die hij ervoor vroeg. Uiteindelijk heeft hij haar dan toegezegd voor 1/4e van de oorspronkelijke vraagprijs. Morgen komt ze die halen.
We zijn dan toch vertrokken en hebben hier ingecheckt in een mooie kamer (175). Raf en Michelle zijn dan doorgereden naar Kennesaw (waar Michelle woont, ongeveer een half uur rijden hiervandaan). Wij zijn dan beginnen uitpakken, hebben een lekker bad genomen en ons klaargemaakt om iets te gaan eten bij de Cheesecake Factory. Het eten was voortreffelijk, maar de Cheesecake was er teveel aan; die hebben we in een bag meegebracht naar het hotel om vanavond gezellig samen op te smullen...
We zijn allebei een beetje 'pompaf', zodat er vandaag van fitnessen niet veel meer zal in huis komen. Morgen gaan we Raf bij Michelle halen (na ons ontbijt) en zorgen we ervoor dat het appartement leeg geraakt en ook proper is. Nadien brengen we dan tegen zes uur onze Raf naar het vliegveld en keren wij terug naar ons hotel, en dan begint voor ons pas de echte vakantie!

Geen opmerkingen: