Bijdragers

zaterdag 2 mei 2009

Vakanties


Den 20e april zijn we 's morgens vertrokken naar Lisse (tegen Amsterdam) in Holland. We hadden namelijk besloten om naar het Keukenhof te gaan. We hadden een kamer in een mooi hotel ("Golden Tulip") besproken. Eerst zijn we naar Katwijk en Noordwijk aan Zee geweest om een rustig aan de kust 'uit te waaien'. Het weer was redelijk goed, zonnig, maar frisse zeewind (ongeveer 17 °C, maar de gevoelstemperatuur lag lager!). Tegen 16 uur reden we naar ons hotel waar we na het inchekken iets gedronken hebben. Tegen 18 uur zijn we dan naar Leiden gereden en zijn daar goed gaan eten bij een Indiër. Nadien terug naar 't hotel en dan in bed. 's Anderendaags zijn we vroeg opgestaan, hebben genoten van een heerlijk ontbijt en zijn tegen half tien te voet naar Keukenhof getrokken. Het was prachtig! Wij hebben daar tot 17 uur rondgelopen en genoten van de bloemenpracht. Dan zijn we enkele bloembollen gaat kopen in den 'bollenboulevard' .

Daarna zijn we ons in het hotel gaan opfrissen, iets gaan drinken en dan direct gaan eten. Het eten was voortreffelijk! Een goed wijntje erbij (waarvan, we de overschot meegenomen hadden naar onze kamer) en rond half tien konden we onze ogen niet meer open houden en legden we ons in bed. De woensdag zijn we dan naar Delft gereden om dat Delfts porcelein te kopen omdat we toch nog enkele cadeautjes nodig hadden. Na een bezoek aan Delft zijn we in de namiddag op ons gemakske binnendoor terug gereden. In Hollands Putte zijn we dan nog enkele boodschappen gaan doen en hebben er bij de boer verse asperges gekocht.
Donderdag was "Stef" dag.
Vrijdag zijn we naar Linde en Hans in Niedernhausen gereden. Hier hebben we tijdens het weekend verschillende uitstapjes gedaan en ons reuze geamuseerd. De maandag na het ontbijt zijn we terug gereden richting Wilrijk.
Dinsdag naar den Oudaan om ons Ma hare nieuwe fietste laten graveren. Woensdag was dan weer 'Stef' dag, donderdag rustdag en vrijdag één mei zijn we gaan afscheid nemen van Tante' Marcella en nonkel Louis. Wij vertrekken op 8 mei naar Atlanta en zijn pas terug op 28 mei, en zij vertrekken op 24 mei voor zes maanden naar Spanje. Dus we zullen ze een hele tijd niet meer zien. We zijn dan in de namiddag uitgenodigd bij Louis zijn zus Trees, waar we heel de namiddag in de zon in den hof gezeten hebben. 's Avonds zijn we dan nog langs Bieke geweest en hebben daar de rest van de familie Cauwenberghs ook gezien. Tegen middernacht waren we thuis en zijn we direct gaan 'doke' doen!

Geen opmerkingen: