Bijdragers

dinsdag 19 mei 2009

VAKANTIE !

Maandag zijn we niet te laat opgestaan en tegen half tien ze we met de metro MARTA in het station "Medical Centre" naar Atlanta Centrum "Peachtree Mall Station" gereden. Gezien we hier de weg al wisten zijn we direct naar het "Atlanta Aquarium" gegaan. De inkom bedroeg 37 $ per persoon. Volgens ons is dit een beetje overdreven. Het was wel fantastisch, maar na een dikke twee uur hadden we alles gezien en zijn we vertrokken naar de Peachtree Mall. Hier hebben we iets gegeten. Ons ma heeft een "Greek salad" genomen en ik een "Seafood Salad", daarbij hebben we elk een quiche genomen. We vonden het voortreffelijk eten voor weinig geld. Dan zijn we richting "Midtown" gewandeld en alzo in verschillende buurten geweest. Van de 'chique' tot de 'arme' waar we verschillende daklozen hebben zien rondlopen (onze Raf zou deze buurt "te mijden" noemen). Onderweg zijn we een "Starbucks Coffee" gaan drinken en uiteindelijk zijn we vier stations dichter bij onze thuishaven terug op de metro gestapt. Terug hier aangekomen hebben we onze "workout" gedaan (een half uurke lopen en een twintigtal minuten fietsen), een douche genomen en naar Alon's gereden (ongeveer 10 minuten file voor 3 km... op het spitsuur) om een broodje te gaan halen (panini = chiabata gevuld met gruyere kaas, tomaat, sla en olijven en dat alles verwarmd) om in ons kamer te verorberen met een glaasje Californische wijn! Het was weer eens goed!




Nadien nog wat TV gekeken en dan gaan doke doen!
Vanmorgen hebben we ons ontbijt ook op de kamer genomen (koffie, Wasa-broodjes, smeerkaas en confituur), waarna we eerst onze 'workout' gedaan hebben. We zijn in totaal een gans uur bezig geweest... "Good workout!" verschijnt hier dan op die apparaten! Dan zijn we gaan vragen of we de kleding die Raf niet meer nodig heeft konden laten afhalen, en de manager en assistent manager gingen zich hierover ontfermen! Bij de post wisten ze ons te vertellen dat het oversturen van een doos gerief van ongeveer 25 kg op een goede 175 $ kwam. Wij hebben zo twee dozen ingepakt voor onze Raf, dat komt dus op 350 $ om die terug te sturen... Waarschijnlijk is hetgeen er in zit dag niet waard... We zullen het nog eens moeten nazien en bespreken met 't zeuneke!
Van de post zijn we dan langs de kalme banen naar Buckhead gereden. Hier zijn we wat gaan wandelen in de Mall en we hebben er ook gegeten. Ditmaal "burrito's" (Mexicaanse pannekoeken gevuld met beef, salaad, tomaten, ajuin, rijst, bonen etc.) Alweer een goede en goedkope keuze!
Bij onze terugkomst in Dunwoody zijn we bij Alon's eerst een ijsje gaan eten, hebben er broodjes gekocht (voor vanavond) en zijn dan doorgereden naar Publix waar we fruit en toespijs gekocht hebben. Hier in 't hotel hebben we nog wat van de zon genoten, de mails nagezien en de blog geupdated, zodat het nu half zes is en we hier stillekes gan afsluiten.

Geen opmerkingen: