Bijdragers

maandag 25 mei 2009

Memorial Day W.E.

Vrijdag hebben we onze Raf terug afgehaald van de luchthaven. Dit keer was hij met een vlucht later, die dan nog vertraging had. Het was pas kwart na negen, half tien toen we konder vertrekken naar Kennesaw. Rond half elf kwamen we dan aan de woning van Michelle waar Raf zou verblijven dit weekend. Ondertussen was er nog altijd geen zekerheid over hoe alle overtallige bagage zou weggeraken. We spraken af om zaterdag in de namiddag terug te komen en verder alles te regelen en te bespreken. Zaterdag werd dan contact opgenomen met een shipping-agentschap dat de klus zou klaren voor een goede 500 $ (bagage die niet met het vliegtuig meekon zonder bijbetalen; maar dan ALLE bagage, behalve de synthesizer). Enfin we hebben dan alles gereorganiseerd en alles staat nu klaar, ook de synthesizer; want hiervoor ging de man ook prijs maken. Enfin, morgen doen we Raf terug naar de luchthaven en we hebben afgesproken dat we als wij vertrekken op woensdag, we de auto op de luchthaven parking achterlaten met de sleutel in de koffer en dat Raf hem dan zou oppikken op vrijdag... Om hem terug binnen te brengen voor verkoop.
Vandaag zijn we samen het "Southern Museum of Civil War" in Kennesaw gaan bezoeken; je weet wel, de 'Civil War' van de burgeroorlog die bij ons op TV werd uitgezonden in de reeks "North & South". Nadien zijn we een pizza gaan eten, maar een heel lekkere, goed gebakken en niet al te vettig...
Enfin, morgen op "Memorial Day" beginnen we aan onze laatste halve week. Spijtig dat het weer te wensen overlaat. Vanmorgen en vanmiddag was het nog redelijk goed, maar in het naar huis rijden hebben we een hele boel 'plensbuien' gehad met heel veel regen.

1 opmerking:

Inge zei

Tja, mooie liedjes duren niet lang he. Hier wordt het vandaag meer dan 30°. Dus dat wordt puffen in mijn klas!