Bijdragers

donderdag 18 september 2008

SC2 vertrokken?

De maandag hebben wij ons bezig gehouden met het inkorten van de "hulstboom".  Twee groene containers vol + 6 afvalzakken die we dinsdag naar het containerpark gebracht hebben. 
In de namiddag naar SKM in de hoop daar een rokje voor ons ma te vinden als we volgende vrijdag naar het trouwfeest van BERT Van Roy en EVY De Smet in Londerzeel moeten.  Na 10 jaar samen te wonen en twee kinderen ter wereld gebracht te hebben gaan die inderdaad trouwen.  Wij mogen na de mis naar het 'diner' in Diepensteyn!  Hopelijk wordt het zo goed als 15 jaar geleden met Bieke!
Een rokje werd echter niet gevonden en dan zijn we maar naar huis gereden om met onze Koen samen van het avondmaal te gaan genieten en om daarna zijn reservewiel te gaan steken (had met zijn autoke op nen borreduur gereden en die band moet vervangen worden nadat hij terug is uit Atlanta!)
Den dinsdag morgen dus naar het containerpark en in de namiddag naar de film in de Kern.  Ze speelden "Aanrijding in Moscou".   Deze film is de moeite om te zien.  Hij speelt zich volledig af in Ledeberg, de gemeente waar onze Jan woont.
De woensdag in de voormiddag heb ik nog enkele uurtjes aan mijn zijgevel gekapt ( nog ongeveer 1/2e vierkante meter en 't is klaar!) en in de namiddag zijn we naar de stadswinkel getrokken om nog enkele cadeaukes voor onze Raf te kopen...  's Avonds hebben we dan onze Koen in Hoeilaart bij de Peter afgezet, maar we hebben eerst even de afrit Zemst genomen waar Joëlle ons ging opwachten met de GSM en de sleutels en nog wat andere info.
Koen gedropt en terug naar huis.  Van morgen had hij al om half negen op de luchthaven willen zijn om niet te laat te komen!  Rond deze tijd moeten ze aan het 'boarden' zijn om binnen een kwartierke te vertrekken...  Ze zijn effectief vertrokken om 12:08 (info www.brusselsairport.be)
Ik hoop dat ze een goede vlucht hebben en dat ze mogen genieten van hun welverdiende reis.

Geen opmerkingen: