Bijdragers

maandag 29 september 2008

Bezoek Moemoe

Gisteren zijn we dan eindelijk nog eens naar Moemoe gereden.  We hadden 'tompoeskes' meegenomen en ze was er heel blij mee.  (dat ze ons zag... natuurlijk!)  We hebben zowat bijgepraat en ik heb het geheugenkaartje dat ze van ons heeft (1GB) ff bijna vol gezet.  Er stonden ongeveer 500 foto's op en nu staan er bijna 900 op!  Ze heeft dus wel wat tijd nodig om ze allemaal eens rustig te bezien op haar 'fotoboek'.  Tegen 20 uur zijn we dan thuis gekomen.  Druk dat het hier was, de GBA speelde thuis en er stond er weer ene halve gare half voor ons garage geparkeerd!   Soit, nog naar Witse gekeken en tegen den elven gaan slapen (eerst nog het verslag van de GBA gezien op 'Studio 1', de mannekes gaven een winst uit handen en gingen nog bijna verliezen, tot hun doelman PROTO een hoekshop bij zijn concurrent inkopte.  Bangelijk!) ) en dan gemaft tot vanmorgen negen uur!
Tegen half elf naar 't appartement om te beginnen met het 'lakken' van de chambrangs.  Tegen kwart voor één kwam Sofie met de kinderen langs om te eten.  We hebben allen samen gegeten en de grootouders genoten van hun drie kleinkinderen.  Daarna moesten ze terug naar school en wij terug aan het werk.  Enfin om de kast en de binnenkant van de voordeur een tweede beurt te geven heb ik 'lakrollekes' nodig (anders is dat niet goed zegt Sofie!).  Dus om vier uur gestopt en langs den Brico gereden om de nodige inkopen te doen.  Daarna ff langs de 'Saturn' om een 500GB HD van Western Digital te kopen zodat de backups van den iMac kunnen gemaakt worden.  
Thuisgekomen eten gemaakt, E-mails gelezen en HD aangesloten, nog ff met onze Raf gechat en nu is het bijna zeven uur, tijd om het nieuws nog eens te volgen (Fortis verloor vandaag 20 % op de beurs en Dexia zelfs 30%!)  Dus wij moeten dat goed in 't oog houden om te zien wat we met ons geld moeten doen!

Geen opmerkingen: