Bijdragers

donderdag 11 september 2008

1 tot 7 september

Maandag den 1e september is ons Koentje 29 jaar geworden!  Wij hebben dit hier thuis met z'n drietjes in alle stilte gevierd.  
Dinsdag ben ik 's morgens gaan fitnessen en hebben we in de namiddag gewinkeld en in den hof gewerkt. 
Woensdag zijn we naar Teske geweest om te zien hoe men het er had achtergelaten na de vakantie.  De stopcontacten waren niet uitgetrokken, het vuur was niet afgezet (in 't kot) en er lag nog een brood in de brooddoos...  
Donderdagmorgen heb ik brood en een biscuit gebakken en ben ik in de namiddag gaan fitnessen...
De vrijdagmorgen heb ik dan de biscuit en de bananentaart afgemaakt en 's avonds zijn we bij Bart en Sofie de verjaardag van onze Koen gaan vieren.  Op het menu stond biefsteak met frietjes.  Spijtig genoeg heeft de friteuse toen de geest gelaten zodat Sofie nog rap om frietjes gereden is.  Ondertussen was de biefsteak al een beetje te lang gebakken.  Maar desalniettemin heeft het ons allen goed gesmaakt.  Dries en Amelie wilden niet proeven van de bananentaart, maar smulden des te meer van de biscuit met kriekjes...  Allez, wij 's avonds naar huis om eerst nog de frietjes en kroketjes (waren al ontvroren) eenmaal op te bakken zodat we ze weer konden invriezen.
Zaterdag hebben we in de voormiddag den achterkelder uitgemest en mijn werkbank (vol memel) uiteen gehaald.  Al deze rommel gaat misschien nog niet in één keer in den auto om naar het containerpark te brengen. In de namiddag zijn we eens naar de Abdijstraat getrokken.  Nu zijn er bijna geen Vlaamse winkels meer... Alle winkels zijn practisch ingenomen door allochtonen.   Enkel nog in den Tir (wat eigenlijk een winkelstraat op zijn eigen is) vindt men nog autochtoonse winkels.
Zondag zijn we de ganse dag thuisgebleven gezien het alleen maar regende...

Geen opmerkingen: