Bijdragers

zondag 29 mei 2011

Verhuis Koen

Sinds donderdag zijn Caroline en Koen de trotse eigenaars van een pand in Mortsel.
Gisteren verhuisden de ex-eigenaars. Volgens Koen zouden ze tegen 13:30 uur verhuisd zijn. Wij zouden dan gaan zien en helpen opruimen, opkuisen en de slaapkamerkast al verhuizen.
Het was 14:35 uur toen hij belde dat we een half uurtje later mochten afkomen om wat mee te helpen. De mensen waren juist ingepakt en de mevrouw wilde nog wat opkuisen zodat het er een beetje proper zou uitzien. Ondertussen zouden de mannen van KREFEL ook een nieuwe frigo moeten komen leveren...
We zijn er naartoe gereden en hebben voorlopig enkele tuinstoelen en een tuintafel meegenomen. Op dat moment kwamen de mannen eraan met de frigo... Daarna zijn we naar 't Neerland gereden om de slaapkamerkast te gaan halen. We hebben die verhuisd en in elkaar gestoken en voor we 't wisten was het half zeven. Tijd dat Caroline & Koen bij haar ouders moesten zijn voor een familiefeestje. Dus wij naar huis.

Vanmorgen zijn ze hier dan terug geweest om nog wat "gerief" te komen halen zodat ze morgen en overmorgen verder kunnen werken om dan woensdag te verhuizen.

Morgen kort na de middag vertrekken wij dan naar de Ardennen om ons jaarlijks "Hemelvaart" W.E. voor te bereiden. Woensdag komen dan Sophie & Bart en familie en donderdag komt de rest...
Wij zien er al naar uit!

Geen opmerkingen: