Bijdragers

zaterdag 1 november 2008

Allerheiligen

Sinds het vorig verslag zijn er enkele zaken te melden.  Annie en Karel hebben besloten om vanaf 1 november te verhuizen naar de Provence.  Wij zijn gaan afscheid nemen met een hapje en een drankje.  Op zondag 26 oktober zijn we met onze reisgenoten van Tsjechië samengekomen in de zaal Savio in Dilbeek om wat foto's uit te wisselen.  Het was een aangenaam en gezellig weerzien. De  dinsdag 28 zijn we bij onze Jan gaan helpen met de draperiën.  We hebben dan ineens een cadeauke meegedaan voor Jaana en van bij onzen Bart een reiswiegje.  De woensdag zijn we gaan shoppen (Macro, Colruyt, Albo enz) om dan 's avonds naar een optreden van Wouter Deprez te gaan in De Kern.  Den donderdag zijn we ons ma gaan halen, die heeft hier goed gegeten en dan zijn we in de namiddag naar het verjaardagsfeestje van onzen Dries geweest, die 'tiener' geworden is!
Gisteren ben ik met Sofie en de kinderen naar de boekenbeurs geweest.  's Avonds zijn ze hier pannenkoeken blijven eten en zijn ze met de kinderen van de geburen 'Haloween gaan zingen'...
Vandaag gaan we naar Kapelle waar we eerst naar het kerkhof gaan, daarna gaan we eten bij Roeland (met de broers en zussen) en tegen 16 uur komen dan de kinderen en kleinkinderen zoals elk jaar wafelen eten.

Geen opmerkingen: