Bijdragers

woensdag 12 november 2008

Laatste onderzoek

De vrijdag 7 november zijn we naar het optreden van "Raymond Van Het Groenwoud" samen met het solidariteitskoor "Frappant" geweest.  Het was een fantastische avond!  We zijn nog wat blijven plakken en zijn pas tegen half één thuis gekomen.
De zaterdag waren we dan uitgenodigd bij Corry in Laurent in Zoersel voor ons halfjaarlijks dineetje van "De Dikke Vrienden".  Zoals jullie wel kunnen denken was dit weer tot in de puntjes afgewerkt, en het was middernacht toen we ons allen terugtrokken richting Hove, Berchem en Wilrijk.  Volgende keer ( rond mijne verjaardag is het weer bij ons te doen!)
Zondag zijn onze Raf en Joëlle dan na een bezoek aan broer Jan en familie in Ledeberg, tegen vijf uur hier komen eten om 's avonds naar de GBA te gaan kijken.
Maandag zijn we rond de negenen opgestaan, hebben rustig ontbeten en tegen één uur zijn ze vertrokken richting Neerland om onze Koen een bezoek te brengen.  Na Koen stond dan Bart en familie op het programma.
Voor ons was den dinsdag 11 november een belangrijke dag geweest want dan zijn we in Grimbergen (Fenikshof) de negentigste verjaardag van nonkel Bert Barbé gaan vieren!  Weer een zeer geslaagd feest meegemaakt!  Neven en nichten die we bijna nooit zien waren allemaal aanwezig, het was een gezellig weerzien!  Nonkel, wij komen binnen vijf jaar terug... dus niet vergeten te ademen, hé!
Vandaag was het wat minder, want om 9:30 uur moesten we normaal in het UZA zijn voor een Echo-endoscopie.  Vorige week was mij reeds gevraagd om pas in de namiddag, tegen  14 uur te komen, maar nog altijd nuchter...  Wij waren daar op tijd, maar dokter E. Macken liet op zich wachten.  Tegen half vier werd ik dan in gereedheid gebracht, want ze was blijkbaar in aantocht, maar ik heb daar nog tot half vijf liggen wachten...  Het onderzoek zelf heeft niet zo lang geduurd (een half uurke) en nadien heeft zij mij gezegd dat het resultaat hetzelfde was als vorige keer en dat ik me dus geen zorgen hoef te maken!  Oef, wat een opluchting! 

Geen opmerkingen: