Bijdragers

maandag 18 augustus 2008

Moedersfeest in Teske




Maandag 11 augustus.  Jaarmarkt in Wilrijk.  Dit jaar waren we ongelooflijk vroeg.  Het begint pas rond den tienen en wij waren daar al om half tien.  Tijd genoeg dus om alles rustig te bekijken en overal rond te wandelen.   Rond elf uur zijn we dan blijven plakken aan de stand van Niedernhausen, waar we enkele glaasjes 'sect' tot ons namen en ons met vele bekenden te onderhouden.  Tegen twaalven hadden we nood aan voedsel en zijn we ten voordele en bij de Harmonie Sint Bavo iets gaan eten.  Na de middag nog wat rondgewandeld tot de koers begon en daarna teruggekeerd richting Cliviastraat.  Dinsdagmorgen kwam Conny met ons ma haar voeten spelen, zijn we tegen 11 uur naar Sabine geweest. (moeder ' s haar knippen)  en in de namiddag ben ik nog eens naar "Synergie" gaan fitnessen.  De woensdag morgen begon voor  mij ook in de "Synergie" , en in de namiddag zijn we gaan winkelen en hebben een nieuw brandblusapparaat voor de auto gekocht ( het oude was al van 1/1/2007 vervallen!). Donderdag 14 augustus zijn we tegen de middag naar Teske vertrokken en hebben er de laatste boodschappen voor het Moedersfeest gedaan.  Maar eerst zijn we bij loodgieterij "Willems" onze nieuwe badkamer voor Teske gaan bestellen (start der werken op 4 mei 2009!)


Vrijdag was het dan het 'moedersfeest' waar we met rond de dertig personen aanwezig waren en waar mijn kant van de familie totaal ontbrak!  Onze Koen heeft direct gezegd dat hij zijn broerke pas nu op zulk een bijeenkomst echt miste!  en dat deden wij allemaal trouwens...
Het was een mooie dag, niet te warm, niet te koud en iedereen heeft ervan genoten!  Tante Claire en Inge zijn tot een uur of zeven gebleven en nonkel Karel met de ganse familie tot na den elven, zo goed was het!  Bart, Sofie en de kinderen zijn gebleven, maar ook Jan en Tinne.  Zodat de broers 's anderendaags mee konden helpen om al het hout onder mijn nieuw afdak te plaatsen.  Tegen de avond was dat gedaan, het groen kot half afgebroken en de BBQ platgeslagen...  nu moeten al die stenen nog weg, het kot verder afgebroken worden en dan kan ik op die plaats een petanque baan maken...  Om half negen zijn we zijn moe, maar voldaan thuisgekomen.
Op zondag hebben we Raf's fiets naar Joëlle gebracht en de Motorola GSM  afgegeven oor Jessica.  Ik hoop dat ze ermee weg kan.
Vanmorgen zijn we afscheid gaan nemen van Lucien Ketelers, een LBC vriend van Vilvoorde, die altijd mee op reis ging, maar nu zijn eigen reis bepaald heeft.  Nu nog effe mijn blog bijwerken, zien dat alle mails beantwoord zijn en dan gaan inpakken, want morgen om 5 uur staan Rita en Ludo hier al om samen te vertrekken naar Dilbeek, vanwaar onze busreis naar Karlstejn (omgeving Praag) vertrekt.  Wij hopen daar te zijn tegen half negen 's avonds!
Volgend verslag is te verwachten begin september!

Geen opmerkingen: