Bijdragers

zondag 10 augustus 2008

Weekeinde

Den donderdag 7 augustus hebben we als "rustdag" genoteerd, met veel wind en veel regen.  's Anderendaags was het al niet veel beter, maar in de namiddag hebben we toch enkele keren de zon gezien.  We zijn bij Mit en Roger (onze overburen) geweest om Mit een gelukkige verjaardag te wensen.  Die wordt den 20e augustus a.s. 85 jaar en vermits we dan niet thuis zijn hebben we haar nu gefeliciteerd en getrakteerd op een mooi bloempje.  Roger was blij, want als er bezoek komt dan heeft hij een reden om een "goe fleske" open te doen...  en ik moet zeggen, Roger heeft goede wijn en weet dat nog altijd te smaken, niettegenstaande zijn 89 jaar!  Hij gaat erop achteruit wat zijn gehoor betreft, en zij wat haar zicht betreft, maar samen kunnen die nog gemakkelijk een konijntje schieten...
De zaterdag was ook een dag om vlug te vergeten (nog meer regen dan ervoor), was het niet dat Joëlleke verslag heeft uitgebracht van haar reis (telefonisch) en van haar bezoek aan de spoed...  en dat Bart met zijn familie na hun vakantie hier zijn komen souperen.  Onze Stef is dan ook "vermaand", hij werd namelijk juist twee maand oud!  Wij hebben hem voor de eerste keer serieus zijn keel horen openzetten.  Er was waarschijnlijk iets dat hem niet afging en hij was niet stil te krijgen.
Vanmorgen zijn we naar Nijlen (bij de "Slappen Uier") getrokken waar een internationaal handboog kampioenschap plaats gevonden heeft.  De tweede oudste van Dorien (Den Dungen) is ondertussen al 14 jaar en is in zijn categorie al Nederlands kampioen geweest.  Om half elf  moest de wedstrijd van start gaan, maar het werd een tikje (een half uur, vanwege groepen die er vanwege de regen niet doorgekomen waren) later.  Om 13:15 uur was het eerste deel gedaan en zijn wij vertrokken, dus de einduitslag kennen we niet, maar ik zal het wel weten te vertellen als ik Dorien's E-mail gekregen heb!  
Deze namiddag zijn we naar de "Geitenshow" en de "Geitenrally" gaan kijken, en hebben in het Cultureel Centrum ons abonnement voor het komend theaterseizoen besteld.
Morgen is het jaarmarkt en dan hopen we er nog eens goed in te vliegen. Tot geneugten!

Geen opmerkingen: