Bijdragers

woensdag 6 augustus 2008

Feest Ma 80

Het was zaterdag redelijk weer, niet te warm, zodat we ons rustig konden klaar maken om op de Leugenberg te gaan feesten.  Wij waren natuurlijk wat te vroeg, maar gelukkig waren we niet alleen.  Allez, praktisch iedereen was rond de zessen present.  Alleen onze Jean was iets later (die had namelijk een goed excuus, want die was 's morgens teruggekomen van Zwitserland en eerst langs thuis gereden om zichzelf op te frissen.  Het eten was heel goed, het was aangenaam om met iedereen nog eens wat bij te praten en ons moeder was blij met haar "Fotokader".  Gezien er verschillende kleintjes bij waren, zijn de jonge ouders niet te lang blijven plakken. Nonkel Gust moest de nacht gaan doen, en nonkel Ronny en tante Yolande waren blijkbaar te moe om lang te blijven.  Rond den elven hebben wij dan ook afscheid genomen en ik denk dat er niet lang daarna afgesloten is. Bekijk de foto's via volgende link:
http://picasaweb.google.com/Henri.Boudewijns/Moemoe80
Kristin heeft ons gevraagd om op zondag mee te rijden in de "Velo Classic" ten voordele van de MS-liga en dat hebben we dan ook gedaan.  Het regende weliswaar toen we vertrokken, maar hetwas snel over en vergeten.  Na 32 km gefietst door Brasschaat, Kapellen en Kalmthout zijn we rond 17 uur terug naar huis gereden.
Maandag voormiddag hebben we onze bankzaken afgehandeld waarna we naar Tessenderlo getrokken zijn.  Daar aangekomen zijn we inkopen gaan doen (eerst eten en dan in de Gamma van Geel materiaal om het afdak af te werken).  Na het middageten ben ik er dan aangevlogen.  Het afdak was 's avonds bijna af... (dacht ik), de palen had ik dan als laatste met een betonneke vastgegoten (brikkeljon gemaakt van de stukgeslagen BBQ).  Dinsdag vroeg uit de veren en met volle moed er terug ingevlogen...   tot 17 uur en dan was mijn pijp uit, het dak lag er nog niet half op!!!  en ik had materiaal tekort!! 's Avonds een goed douchke genomen en rustig wat TV gekeken (een oude Franse film met Gerard Depardieu op Arte) en nadien geslapen als rooskes.
Vanmorgen zijn we dan terug materiaal gaan bijkopen ( in de Gamma van Diest, want in Geel had men onvoldoende!) en er opnieuw ingevlogen!  Het afdak staat er, maar de achterkant moet nog half afgewerkt worden en dan moeten er nog dalles ingelegd  worden, en dan alles opvullen met het hout (waar alles om te doen was!)  PIJP uit en om 15 uur terug naar huis!!! (om wat uit te rusten...)
Ik hoop dat zoons Bart en Janus mij hierbij zullen helpen op 16 augustus (dag na het traditionele moedersfeest in Teske)...  Tot dan!

2 opmerkingen:

Rafke Magic zei

zet de broers maar aan 't werk ;-)
'k zal hier dan van m'n laatste Rochefortke genieten... alhoewel, no can do... 'k zit da weekend in Richmond, VA (bij UWP vrienden)

btw, is 't ginder ook zo warm (36°C)?

Rik zei

Momenteel is het hier 31°C... (buiten!!!) binnen is het hier nog te doen, omdat we pas enkele uurtjes thuis zijn en alles potdicht hebben gelaten!