Bijdragers

maandag 21 september 2009

We zijn weer een maandje ouder...

Na de vorige interventie zijn cronologisch volgende gebeurtenissen de moeite om te vermelden.
Ten eerste het feest van Sofie en Bart op 29 augustus was in één woord fantastisch. Ik denk dat iedereen er zich goed geamuseerd heeft. Het weer viel heel goed mee en de sfeer was relaxed en aangenaam... Bedankt daarvoor!
De volgende dag moesten we dan ons moeder al terug gaan halen in Ekeren om in Dworp te gaan vieren ... onze nonkel Armand vierde namelijk samen met zijn familie zijn 80e verjaardag. Poepchique en goed!
De week daarna zijn dan onze Duitse vrienden Hans en Linde op bezoek geweest. Het enige negatieve hierbij is dat ik de maandag middag ziek ben geworden (begin van griep) en dat heeft zo toch enkele dagen geduurd. Desalniettemin hebben we geprobeerd hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken (met beklimming van de Sint Romboutstoren in Mechelen, en eens goed te gaan eten...) Vrijdag de 4e september ben ik dan aan het bakken gegaan voor het feest van Koen (30 jaar geworden en pas verhuisd naar een nieuw appartement, samen met Caroline!) op zaterdag voor "De Schijver" kes en zondag voor de "Boudewijns"kes. De zaterdag erop (12/09) terug aan 't feesten in "San Marco Village" waar den Hugo uit de straat zijn 55e verjaardag vierde... 15 september naar Willebroek om ons te laten knippen en zaterdag 19/09 de verhuis van Raf, helaas had ik dat griepeke van in 't begin van de maand terug gekregen van onze Stef vorige woensdag... en ik kon dus niet meedoen... Gisteren is dan ons MJ ook ziek gevallen en vanmorgen zijn we met twee zieken gaan babysitten op ons Jaana... 't is te hopen dat die er niks aan overhoudt!

Geen opmerkingen: