Bijdragers

dinsdag 29 september 2009

Graven in Deinze


Het fietstochtje van vrijdag was de moeite. De aankomst van de oude boten was prachtig om te zien. Ik heb van velen een fotoke getrokken.. en we zijn tegen 19 uur maar thuis gekomen, moe , maar voldaan.

"Schuppen" bij onze Jan is zaterdag niet doorgegaan, in plaats daarvan zijn ze naar hier gekomen want in de namiddag moesten Jan en Tinne naar nen doop. Natuurlijk zijn ze daar te laat aangekomen. Naar de fuif van Bie zijn ze ook niet kunnen gaan, kwestie van niet te laat te gaan slapen, want zondag was zwaar werk gepland..
We zijn zondag hier om 10 uur vertrokken naar Deinze. Toen we daar om kwart voor elf aankwamen waren er toch al vijf mensen hard aan het werken. We hebben ons vlug omgekleed en zijn er mee ingevlogen.
Tegen één uur werd het tijd om de innerlijke mens wat te versterken. Drie kwartier later zijn we er terug ingevlogen tot 18 uur... Ik heb heel hard gezweet, maar van mijn ziekte niet veel gevoeld... Tegen zeven uur 's avonds zijn we dan een Turkse pizza gaan eten op kosten van Janus. Bedankt Jan het was héél goed. Nadien hebben we Sem en Marijn nog naar huis gedaan en waren we tegen half tien thuis. Nog efkes iets gedronken en dan gaan slapen... 'Gisteren waren we allebei stijf en moe en hebben het kalm aan gedaan zodat we nu terug op ons plooi zijn.

Geen opmerkingen: