Bijdragers

maandag 13 april 2009

Paasweekend

De zaterdag zijn we naar Mechelen geweest om er wat in de stad rond te kuieren en van het mooie weer te genieten. We zijn langs C-meubel in Rumst afgekomen en hebben een klein computertafeltje gekocht. We hebben dit geïnstalleerd in de keuken en er de Mac opgezet. De kleine tafel staat nu in den 'bureau', waar we dien oude van de Gevaert hebben afgebroken, die moet trouwens dinsdag naar het containerpark.
Gisteren heeft dan ons Amelie gebeld om ge vragen of ze op de Wii mocht komen spelen (dat was halvelings afgesproken, en ze was het niet vergeten!)
Dus moest, zoals voorzien, de oude TV geïnstalleerd worden in den bureau... Onzen Bart heeft hem naar beneden gebracht, maar spijtig genoeg werkte de Wii er niet op (AV of Aux werkte niet...) Dus hebben we hem maar aangesloten op de gewone TV in de living. We hebben dan samen goed gespeeld en dan zijn ze allen blijven eten en werden we uitgenodigd om vanmiddag in Edegem te gaan eten! Dus nu gaan we ons klaarmaken om naar Edegem te trekken. Posse Leest is voor deze namiddag!

Geen opmerkingen: