Bijdragers

zondag 4 oktober 2015

Vandaag 4 oktober 2015.
Tijd om nog wat toe te voegen...

Vrijdag zijn we naar een potterie geweest om wat Portugees aardewerk te kopen voor de thuisblijvers... Daarna zijn we langs de kust gaan wandelen in Armacão de Pèra. Gegeten hebben we in een klein restaurantje , het toeristisch menu met alles erop en eraan voor 33€ tip incluis. Op zaterdag zijn we dan naar de boerenmarkt geweest, waar de boeren uit de omgeving hun waar verkochten. Geen mooie groenten en fruit, maar echt biologisch, niet bijgewerkt. Na de markt zijn we een derde keer gaan eten in "O Grelhador". 'T is daar goed en niet duur... Na het eten hebben we nog genoten van een French Coffee en daardoor is de rekening wat uitgelopen!

"zicht op Carvoeiro"

Vandaag zijn we naar Lagoa gereden... Gewoon erdoor gereden en dan richting Carvoeiro (de kustplaats van Lagoa).
Mooi stadje met vele mogelijkheden; appartementen, villa's, eetgelegenheden enz...


In het terugkeren zijn we onderweg gaan eten... In de Litoral. Het eten was heel goed, de frietjes waren bijna zoals die ik zelf vers bak, en dat wil wat zeggen! Terwijl we op het terras zaten te wachten werden we overvallen door een plensbui. Alle hens aan dek om de zijkanten waterdicht te maken.
Toen we daarna rond 14:30 uur terug in ons hotel waren, na de nodige aankopen in de supermarkt voor het avondmaal, was het terug aan het regenen. Dus kon ik tijd maken om mijn blog bij te werken.

Geen opmerkingen: