Bijdragers

donderdag 19 augustus 2010

Moedersfeest in Teske

Het was dan weer zover. Zoals elk jaar houden wij op 15 augustus een feestje voor Moederdag in ons buitenverblijf in Tessenderlo. Dit jaar enkel met onze kinderen en kleinkinderen en de "Van Roykes" die konden komen.
Onderwerp : Living in de bungalow vooraleer de gasten aankwamen
De weersvoorspellingen waren niet zo best. Het zou koud worden en gaan regenen. Wij hadden dus alles voorzien om met zen allen binnen te zitten. Gelukkig was het aantal aanwezigen beperkt tot 19 zodat we met een beetje passen toch allemaal redelijk comfortabel konden binnen zitten.
Tegen half drie vielen dan de eerste bezoekers binnen (Lut en Michel) en daarna kwam dan iedereen redelijk kort na mekaar afgezakt.
Onderwerp : Allemaal netjes op een rij
Wij vonden het een gezellige namiddag met de nodige Limburgse taart en drank die men zelf verkoos. Tegen 18 uur werden dan de pistolekes in den oven gezet, zodat we de hongerigen konden spijzen alvorens die de terugweg gingen aanvatten. Het moet iedereen wel goed gesmaakt hebben, want de pistolekes die voorzien waren voor 6 man meer, waren allemaal op!!!
Onderwerp : Amelie met haar beste vriend en vriendin
Tegen 20 uur was dan iedereen terug vertrokken, behalve Dries, Amelie en Stef, want die bleven nog een nachtje slapen.
Van Nog nen dikke zoen en tot een volgende keer...
Maandagmorgen om half zeven was Stef niet meer te houden... "Bompa..." riep hij vanuit zijn bedje, en Bonneke stond op. Niet veel later waren we er dan allemaal uit. We hebben ontbeten en zijn aan het opruimen geslagen. Tegen 12 uur trokken we naar de "Twins" om "Steppegras" te gaan eten. Geen van ons allen heeft dat gegeten, want zij hebben daar geen vergunning voor en noemen dat dan "Twinsgras". De kinderen hebben zich beperkt tot een "curryworst met frieten", Bonneke tot een "koude schotel met hesp" en ik nam een "steak met pepersaus". Na nog wat gespeeld te hebben in de speeltuin reden we terug huiswaarts... Tegen 18 uur hebben we de kinderen dan thuis afgeleverd...

Geen opmerkingen: