Bijdragers

dinsdag 25 augustus 2009

2 maand later...

Sinds Raf terug is van Amerika heb ik niet meer de drang om hier veel persoonlijke dingen neer te schrijven.
In 't kort wil ik wel een overzicht geven van wat er de voorbije twee maanden zoal gepasseerd is.
De 25e juni is het gerief dat Raf per boot had opgestuurd aangekomen en heb ik dat afgehaald. De zaterdag daarop was het de zilveren jubileum van mijn neef Raymond in het clubhuis van de Yachtclub van Hoboken. De week daarop was den Dirk 50 en dat hebben we in Hoevenen meegevierd. De derde week van juli zijn we bij ons Ma de haag gaan afdoen en dan twee dagen gaan werken (verlichting badkamer en reinigen van het dak) in Teske. Vanaf zestien juli tot 26 juli zijn we gaan 'home' - sitten in Beernem en ondertussen zijn we naar de BBQ van onze Jan geweest ter gelegenheid van de aankoop van zijn huis in Deinze. We hebben in het Brugse Ommeland enkele mooie fietstochtjes gedaan alhoewel het mooie weer niet altijd van de partij was.
De 1e augustus was het dan ons Ma haar feest (81) in het zaaltje op den Bunt. Van 4 tot 7 augustus hadden we geboekt voor een midweek aan de zee (halfpension in hotel "Sandeshoved" in Nieuwpoort). Dit is erg goed meegevallen en we gaan dit nog doen, maar dan nemen we ons eigen fietsen mee! (nu hebben we er gehuurd voor één dag!) Daarna zijn we een week naar Teske geweest om te snoeien en het Moedersfeest van 15 augustus voor te bereiden. Dit jaar was er door allerlei omstandigheden heel weinig volk, maar iedereen die er was zal het beamen: het was weer goed!
De 16e zijn we dan naar Beernem getrokken voor de zilveren jubilé van An en Karel! Den 18e wijle terug naar den bungalow om verder te gaan snoeien en van het mooie weer te genieten. Den 21 zijn we dan naar huis gekomen om verse kleren te halen zodat we den 22e naar Hotel "Het Tramstation" in ERP (NL, op 25 km van 's Hertogenbosch) konden rijden voor een weekendje "pittoresk logeren" (Bongo-bon gekregen van "De Dikke Vrienden" voor mijn 60e verjaardag). Onze kamer was echter overboekt, zodat we van het alternatief konden genieten (overnachting in een B&B) en dit was waarschijnlijk beter dan in het hotel. Wij kunnen iedereen deze 4 tulpen B&B aanbevelen : REUZE!. We hebben dan "DEN BOSCH" bezocht en zijn ook onze vrienden in DEN DUNGEN gaan bezoeken! Het volgend WE gaan we zaterdag naar het feest van Sofie en Bart (die 15 jaar samenzijn vieren) en zondag naar het feest van nonkel Armand (die 80 wordt!) en zo wordt dan de vakantieperiode feestelijk afgesloten!