Bijdragers

woensdag 24 juni 2009

Eén maand na Amerika...

Direct na onze terugkomst uit Amerika hebben we onder ons onze 39e huwelijksverjaardag gevierd...
Met het Pinkster weekend hadden we dan gasten van de WIVO, een koppel uit Tsjechië met een dochtertje van acht jaar. Het waren toffe mensen, maar de taalbarrière was enorm. Wij konden ons niet in 'Tsjech' uitdrukken en zij kenden geen andere taal.
Soit het is voor de rest goed meegevallen en ze zijn waarschijnlijk goed thuis geraakt want we hebben er niets meer van gehoord.
Begin juni heb ik dan alle proeven (bloed, Pet-scan en MRI) terug ondergaan en het blijkt dat alles gestabiliseerd is. Ondertussen zijn we ook langs de oogarts geweest, die een nieuwe bril voor Mj heeft voorgeschreven en voor mij een 'computerbril'.
Ons Stefke is één jaar geworden en op die dag heeft onze Jan de verkoops overeenkomst voor een huis in Deinze getekend.
Ondertussen ben ik ook nog naar mijn huisdokter geweest voor mijn hoge bloeddruk en naar Prof. De Block van de diabetologie.
Het vorige weekend zijn we dan naar Teske geweest voor het herstellen van het licht; de warmwateraansluiting van den douche en het schilderen van de muren. Nu zitten we thuis met problemen met onze telefoon aansluiting. Als het niet vlug gerepareerd wordt, denk ik er sterk aan om Telenet te nemen ipv Tele2!!!