Bijdragers

woensdag 11 juni 2008

Uitstel vanwege Stef

Spijtig genoeg heb ik geen tijd gehad om mij met deze zaak bezig te houden. Er is deze week zo veel gebeurt. Vorige week woensdag is onze Raf vertrokken naar Atlanta (voor twee jaar). Dan heb ik zijn appartement in orde gebracht, want zondag is onze Koen daar gaan wonen. Zondagavond zijn we dan langs Bart en Sophie gereden om te zien hoever het stond met Stef. Om 23 uur zijn we naar huis gereden en om kwart voor één 's nachts moesten we er al uit om te gaan babysitten. Om 5:47 uur is dan onze Stef geboren (4,150 kg zwaar en 53 cm lang), een wolk van een baby...
Om 7.40 moesten we dan aan de kerk van het Valaar zijn om met de "gepensioneerden" op reis te vertrekken naar Wervik in de Vlaamse Ardennen. Het was een mooie en leerrijke uitstap. Om 21 uur zijn we dan de Stef gaan bewonderen. 's Anderendaags is ons Bonneke ons Amelie gaan uitwuiven omdat die op Zeeklassen vertrok. Den Dries, de gelukzak, mag sindsdien bij ons blijven eten en slapen!!! Elke avond gaan wij dan naar onze Stef op bezoek. Ge ziet die groeien!
Allez, ik moet nu weg voor dat het bezoekuur gedaan is. Morgennamiddag mag hij al samen met zijn moeder naar huis. Om zijn thuiskomst te vieren komen ze met zen allen hier eten. Het zal gezellig worden!